Live

Microsoft se confruntă cu un nou val de erori, la două săptămâni de la pana informatică ce a provocat haos în toată lumea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/GettyImages

Serviciul de cloud al Microsoft a fost afectat de o pană informatică, la doua săptămâni după ce un undate al platformei CrowdStrike a provocat haos în toată lumea, relatează Sky News.

Într-o postare pe X, compania britanică Cambridge Water a spus că unele dintre serviciile sale au fost oprite în această după-amiază.

„Din cauza problemelor la nivel mondial cu Microsoft Azure, o problemă cu site-ul nostru afectează mai multe servicii, inclusiv MyAccount și PayNow”, a annțat compania de apă.

Microsoft a declarat că investighează rapoartele privind problemele semnalate de utilizatori. „Investigăm rapoarte despre probleme de conectare la serviciile Microsoft la nivel global”, a anunțat compania.

Microsoft a anunțat apoi că a implementat o soluție care pare să fi rezolvat problema, deoarece s-a înregistrat o „îmbunătățire a disponibilității serviciilor”, și că „continuă să monitorizeze situația pentru a asigura rezolvarea completă” a problemelor.

Totuși, serviciul Downdetector arată că sunt în continuare probleme la nivel global, raportate de mii de utilizatori.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Compania aeriană Southwest Airlines nu a fost afectată de pana informatică mondială: folosește Windows 3.1, vechi de 32 de ani

Microsoft dă vina pe Uniunea Europeană pentru pana informatică uriașă de zilele trecute

Microsoft a lansat un instrument de recuperare pentru problema CrowdStrike, care a provocat pana informatică mondială

Pana informatică de ieri a afectat 8,5 milioane de dispozitive Windows. Experții spun că am putea să ne așteptăm și la „valul doi”

Partenerii noștri