Live

Video Un tanc american Abrams și un blindat Bradley fac prăpăd în regiunea rusă Kursk. „O forță teribilă și groază pentru ocupanți”

Data actualizării: Data publicării:
Tancul american Abrams trage cu proiectile perforante din uraniu sărăcit. Foto: Profimedia Images

Brigada 47 Mecanizată a armatei ucrainene a postat imagini în care soldații ucraineni, folosind tehnologie americană - un tanc Abrams și un vehicul de luptă Bradley -, distrug pozițiile rușilor într-un sat din regiunea rusă Kursk, pe care au invadat-o în luna august.

Imaginile sunt filmate cu drona în satul Novoivanovka din regiunea rusă Kursk, în apropiere de granița cu Ucraina, potrivit mai multor surse ucrainene.

Un vehicul de luptă pentru infanterie M2A2 Bradley trage asupra mai multor ținte unde s-ar adăposti soldați ruși, la fel cum face și tancul M1A1 Abrams, cu puterea distrugătoare a tunului său principal.

„Vehiculul de luptă al infanteriei Bradley în cooperare cu tancul Abrams - o forță teribilă și groază pentru ocupanți! Tehnologia americană face diferența pe câmpul de luptă. În acest caz, este vorba de rotația personalului, de sprijinul cu foc și de distrugerea infanteriei inamice care se adăpostește în case. Echipajele Brigăzii 47 Mecanizate ar trebui lăudate, deoarece fără abilitățile lor, acest echipament nu înseamnă nimic”, a notat Brigada 47 Mecanizată într-un mesaj pe Facebook, unde a publicat și imaginile.

M2A2 Bradley și-a demostrat în repetate rânduri puterea de luptă pe frontul din Ucraina, unde a distrus inclusiv tancuri rusești T-90, printre cele mai moderne ale Rusiei, pe care Vladimir Putin le declarase „indestructibile”.

Tancul M1A1 Abrams, pe de altă parte, este cel mai puternic tanc al Statelor Unite și probabil din lume, cu o putere imensă de foc și adaptat să facă față celor mai grele condiții de mediu și de luptă.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polonia, supărată că a fost exclusă de la discuţiile privind ajutorarea Ucrainei. „Este pur şi simplu o greşeală”

SUA, despre trimiterea de trupe nord-coreene în Ucraina: „Este o evoluţie periculoasă”

Ucrainenii au distrus un sistem de apărare antiaeriană rusesc. Momentul în care Buk-M3 este aruncat în aer

Rușii au atacat Kievul cu drone și au bombardat Harkov: cel puțin 13 răniți și mai multe clădiri avariate

Partenerii noștri