Live

Un elicopter s-a ciocnit de o clădire într-o localitate din Irlanda. Sunt mai multe victime, potrivit autorităților

Data actualizării: Data publicării:
Imagine cu elicopterul prăbușit. Foto: Profimedia Images

Un incident aviatic s-a petrecut marți în comitatul irlandez Westmeath, după ce un elicopter a intrat într-o clădire. Serviciile de urgență se află la fața locului, conform Sky News. Serviciul irlandez de investigare a accidentelor aeriene a anunțat, de asemenea, că a trimis o echipă de inspectori la locul prăbușirii elicopterului. 

Două persoane și-au pierdut viața

ACTUALIZARE 22:10 Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Este vorba despre doi bărbați, cu vârsta în jur de 40 de ani, potrivit autorităților.

Una dintre victime era din Irlanda, iar cealaltă se pare că era din Europa de Est, a adăugat poliția, citată de Sky News.

Ambele se aflau la bordul elicopterului atunci când acesta s-a prăbușit într-o clădire de creștere a porcilor.

„Am înțeles că este vorba despre un incident care implică prăbușirea unui elicopter într-o clădire din Joristown Upper din Killucan, comitatul Westmeath”, a declarat reprezentantul pompierilor din cadrul Serviciului de pompieri și salvare din Westmeath.

"Ceea ce putem înțelege este că există un număr de victime implicate, dar, din nou, nu putem confirma în acest stadiu numărul”,  a mai declarat sursa citată.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două convoaie militare s-au ciocnit pe DN 2B, în apropierea Podului Siret - Șendreni, județul Brăila, la limita cu județul Galați

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Partenerii noștri