Live

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru 10,95 milioane de lire sterline

Data actualizării: Data publicării:
Prințesa Diana. Foto: Profimedia Images

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la preţul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell şi Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparţinut contesei Raine Spencer, mama vitregă a lui Lady Di. Înalt de patru etaje, imobilul este situat în Mayfair, Londra.

"Datorită conexiunilor cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenţi din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră", a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătraţi are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepţie, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri şi băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide spre o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeţi şi locuinţe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenţiei imobiliare Wetherell, casa are este în categoria de clasa E de performanţă energetică.

Imagini cu locuința AICI

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai multe rochii ale Prințesei Diana vor fi scoase la licitație pentru sume uriașe: „Iubea cu adevărat moda”

Poți primi până la 30.000 de euro dacă vrei să îți cumperi o casă în Toscana. Care sunt condițiile pentru programul lansat de Italia

Odă în Coreea de Nord pentru "prietenosul tată" Kim. Un clip cu toată lumea exaltată că "visele devin realitate" a fost lansat (VIDEO)

Cum e să petreci o noapte într-un apartament în orașul fantomă de 100 de miliarde de dolari unde nu vrea nimeni să stea: "Auzeam tot"

Partenerii noștri