Live

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați din cauza unui vehicul suspect

Data publicării:
Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați din cauza unui vehicul suspect. Foto: Profimedia

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie, aeroportul din Birmingham, a anulat miercuri toate zborurile și a fost evacuat după raportarea unui vehicul suspect, informează Reuters.

„Poliția din West Midlands se ocupă în prezent de un incident în curs de desfășurare. Operațiunile aeroportului sunt în prezent afectate, iar pasagerii nu ar trebui să vină la aeroport în acest moment,” au transmis autoritățile.

Aeroportul Birmingham, care este al șaptelea cel mai aglomerat din Marea Britanie, cu 11,5 milioane de pasageri anul trecut, a anunțat că și-a suspendat operațiunile.

Poliția a transmis că toți pasagerii care au zboruri miercuri după-amiază ar trebui să contacteze compania aeriană și să verifice site-ul aeroportului pentru actualizări.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Limită de timp pentru îmbrățișări pe un aeroport din Noua Zeelandă. „Pentru despărțiri mai afectuoase, folosiți parcarea”

Adriean Videanu e „pensionarul” prins pe aeroportul din Munchen cu bijuterii de 650.000 de euro. Explicația dată de fostul ministru

Un avion Ryanair a luat foc înainte de decolarea de pe un aeroport din Italia

O bombă americană rămasă îngropată de la Al Doilea Război Mondial a explodat pe un aeroport din Japonia

Partenerii noștri