Live

Supraviețuire miraculoasă în Pacific: Un rus a fost găsit în viață, după ce a plutit în derivă două luni. Fratele și fiul său au murit

Data publicării:
Un rus a fost găsit în viață, după ce a plutit în derivă două luni

O poveste miraculoasă de supraviețuire vine din Extremul Orient rus, unde un bărbat a fost găsit în viață după ce a plutit în derivă două luni.

Omul plecase către insula Sahalin cu fratele și nepotul lui, numai că pe drum, motorul bărcii s-a stricat. O operațiune de căutare a fost declanșată, dar s-a încheiat după o lună.

Între timp, cei trei au plutit în derivă, iar fratele supraviețuitorului și fiul său au murit. Cu toate acestea, bărbatul nu le-a aruncat trupurile în apă, ci le-a păstrat în barcă.

Într-un final, câțiva pescari au dat din întrâmplare peste ambarcațiune, la o mie de kilometri de destinația inițială.

În cele două luni care au trecut, rusul rămas în viață a slăbit 50 de kilograme și a fost dus la spital, unde se recuperează.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Prima postare pe contul oficial al lui Michael Schumacher, după o lungă perioadă de timp. Reacții "în lanț" ale fanilor

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un supraviețuitor de pe Titanic povestește cum a fost salvat de la îngheț chiar de femeia pe care o ajutase să urce în barca de salvare

VIDEO. Pisică găsită în viață la 8 zile după incendiul din Valencia. Pompierii care au găsit-o au explicat cum a supraviețuit

Un copil de 4 luni aspirat de tornadă din rulota familiei a fost găsit în viață, între crengile unui copac doborât

Membrii unei familii au murit după ce au încercat să trăiască izolați în munți pentru că nu erau mulțumiți de "cum mergea lumea"

Partenerii noștri