Live

Robert F. Kennedy Jr. ia în calcul să renunţe la cursa pentru Casa Albă, pentru a i se alătura lui Donald Trump

Data publicării:
Robert F. Kennedy Jr s-ar alătura lui Donald Trump. Foto: profimedia

Candidatul independent la preşedinţia SUA Robert F. Kennedy Jr. ia în considerare să pună capăt campaniei sale pentru Casa Albă, pentru a-şi uni forţele cu rivalul republican Donald Trump, a declarat coechipiera lui Kennedy într-un interviu postat online marţi, relatează Reuters, scrie News.ro.

Candidată la vicepreşedinţie, Nicole Shanahan a declarat că, în calitate de independenţi, ea şi Kennedy riscă să atragă sprijinul unor potenţiali alegători ai lui Trump şi să deschidă calea democraţilor Kamala Harris şi Tim Walz pentru a câştiga alegerile din noiembrie. „Sau plecăm chiar acum şi ne unim forţele cu Donald Trump”, a declarat ea pentru compania media Impact Theory din Los Angeles.

Într-o declaraţie separată făcută marţi pe X, Kennedy a scris: „Ca întotdeauna, sunt dispus să vorbesc cu liderii oricărui partid politic pentru a promova obiectivele pe care le-am servit timp de 40 de ani în cariera mea şi în această campanie”.

Kennedy, fiul regretatului politician democrat Robert F. Kennedy, este un apărător al mediului, dar a răspândit informaţii eronate cu privire la vaccinuri, iar familia sa a denunţat campania pe care a dus-o.

Iniţial, el a încercat să îl concureze pe preşedintele american Joe Biden pentru a obţine nominalizarea democraţilor, dar ulterior a ales să candideze ca independent.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pachete suspecte cu pudră albă, trimise oficialilor electorali din cel puțin șase state din SUA. FBI face anchetă

Trump dă vina pe Joe Biden și Kamala Harris după noua tentativă de asasinat

Planul SUA pentru a descuraja China în regiunea Indo-Pacific: Bombe QUICKSINK ieftine, mobile și mortale

UE sau Putin: Cu cine va vota Georgia. Rusia amenință că va interveni militar dacă partidul prorus nu câștigă alegerile (analiză DW)

Partenerii noștri