Live

Video&Foto Reacție bizară a Reginei Camilla când Brigitte Macron a încercat să o ia de mână

Data publicării:
Regina Camilla și Brigitte Macron, la evenimentul de comemorare a Zilei Z. Foto: Profimedia Images

Regina Camilla a avut o reacție stânjenitoare în momentul în care Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a încercat să o ia de mână, în timpul unui eveniment de comemorare a Zilei Z, scrie Newsweek.

Brigitte Macron s-a alăturat reginei Camilla pentru a depune flori în timpul unei ceremonii a Legiunii Regale Britanice, care marchează 80 de ani de la debarcarea în Normandia, pe 6 iunie 1944.

Cele două se aflau la Memorialul Britanic Normandia din Ver-sur-Mer, Franța, când Prima Doamnă a Franței s-a întins să o ia de mână pe regină. Doar că, potrivit imaginilor apărute în mediul online, Camilla a făcut câțiva pași în spate. Brigitte Macron a urmat-o, totuși, și i-a luat mâna, dar doar pentru câteva secunde.

În mod oficial, nu există reguli oficiale care să reglementeze modul de a saluta un membru al familiei regale, dar este de la sine înâeles că nu ar trebui să existe contact fizic decât dacă membrul familiei regale îl inițiază sau este de acord mai întâi.

În trecut, astfel de încălcări au fost adesea întâmpinate cu căldură. De exemplu, Michelle Obama a îmbrățișat-o pe regina Elisabeta a II-a fără să-și dea seama că nu se cuvenea, dar regina a îmbrățișat-o și ea.

Site- ul Familiei Regale scrie: „Regele și Regina se întâlnesc cu mii de oameni în fiecare an în Marea Britanie și în străinătate. Înainte de a se întâlni cu Majestățile Lor, mulți oameni întreabă cum ar trebui să se comporte. Răspunsul simplu este că nu există coduri obligatorii de comportament – ​​doar politețe.

Cu toate acestea, mulți oameni doresc să respecte formele tradiționale de salut. Pentru bărbați, aceasta este o plecare a gâtului (numai din cap), în timp ce femeile fac o mică reverență. Alți oameni preferă pur și simplu să strângă mâna în mod obișnuit”.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Celebrul cabaret Moulin Rouge din Paris primește o nouă morișcă de vânt. Torța olimpică va trece prin fața localului

Partidul de extremă dreapta RN va câștiga alegerile parlamentare din Franța dar nu va avea majoritate absolută (sondaj)

Franța stă pe un butoi de pulbere înaintea alegerilor de duminică: violențe și amenințări cu moartea. Mii de polițiști sunt în alertă

Mbappe este îngrijorat de rezultatele extremei drepte la alegerile din Franța. ”Au fost catastrofale, trebuie acționat”

Partenerii noștri