Live

Medvedev, scos din minți de ofensiva ucraineană în regiunea Kursk. „Toată lumea recunoaşte realitatea situaţiei”

Data publicării:
Dmitri Medvedev. Foto: Profimedia Images

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat miercuri că incursiunea forţelor ucrainene în regiunea rusă Kursk înseamnă că nu vor exista discuţii între Moscova şi Kiev până când Ucraina nu va fi învinsă complet pe câmpul de luptă.

„Discuţiile ocazionale ale intermediarilor auto-proclamaţi asupra subiectului virtuos al păcii au încetat. Chiar dacă ei nu o pot spune cu voce tare, toată lumea recunoaşte realitatea situaţiei”, a scris Medvedev pe contul său oficial de Telegram, potrivit Reuters, preluată de Agerpres.

„Ei înţeleg că nu vor exista negocieri până când inamicul nu va fi complet distrus!”, a mai scris el.

Medvedev, care are una dintre cele mai dure poziţii anti-occidentale de la Kremlin, a afirmat că „discuţiile de pace premature şi inutile”, care fuseseră sugerate anterior, „au perspective vagi şi nu au rezultate tangibile”.

La rândul său, președintele rus Vladimir Putin a comparat ofensiva ucraineană în regiunea Kursk cu masacrul de la școala din Beslan din 2004, o luare de ostatici sângeroasă de către terorişti islamişti, unde au murit 330 de persoane, inclusiv 186 de copii.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia este pregătită să reia testele nucleare. Ar fi primul ordin de acest gen după o pauză de 34 de ani

„Înaltă trădare”: 15 ani de închisoare pentru un angajat ucrainean din sectorul apărării, acuzat că oferea Rusiei informații secrete

De ce refuză Germania să trimită rachete Taurus în Ucraina. ”Este ceea ce s-ar putea numi o problemă personală”

Parlamentul georgian adoptă o lege controversată inspirată de Rusia care interzice „propaganda relaţiilor homosexuale şi incestului”

Partenerii noștri