Live

Un japonez a murit într-un tren din Tokyo. Decesul lui a trecut neobservat 12 ore, timp în care garnitura a mers sute de km

Data actualizării: Data publicării:
Bărbatul s-a urcat în tren la staţia centrală Shibuya, operată de Japan Railway (JR), iar trupul său neînsufleţit a fost găsit la staţia JR Odawara din prefectura vecină Kanagawa. Foto: Shutterstock

Un japonez a murit într-un tren din regiunea Tokyo, iar decesul lui a trecut neobservat timp de 12 ore. În tot acest interval, garnitura a străbătut 652 de kilometri.

Incidentul s-a produs pe data de 11 mai, într-un tren care circula pe mai multe rute, între capitală şi zonele limitrofe, relatează marţi EFE, potrivit Agerpres. 

Bărbatul s-a urcat în tren la staţia centrală Shibuya, operată de Japan Railway (JR), iar trupul său neînsufleţit a fost găsit la staţia JR Odawara din prefectura vecină Kanagawa, potrivit detaliilor publicate de ziarul Asahi.

Trenul a continuat să circule dus-întors timp de aproximativ 12 ore, fără ca cineva să observe ceva neobişnuit, până când personalul din staţie a descoperit cadavrul, în timp ce pregătea garnitura pentru revenirea în depou. Personalul a apelat serviciile de urgenţă după ce s-a constatat că bărbatul nu avea puls.

Se crede că bărbatul ar fi murit din cauza unei boli de care suferea, potrivit Asahi, care nu a oferit alte detalii.

Poliţia nu suspectează nicio infracţiune în acest caz.

Acesta este cel mai recent dintr-o serie de evenimente similare produse în ţara asiatică, în care mai multe persoane au murit după ce au trecut neobservate sau au fost ignorate de trecători.

La sfârşitul lunii martie, un bărbat a murit în prefectura Ibakari, la nord-est de Tokyo, după ce haina i s-a prins într-o scară rulantă aflată în funcţiune şi a rămas o perioadă de timp întins acolo, fără a primit ajutor. Bărbatul a fost găsit în viaţă, însă a încetat din viaţă ulterior. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Călătorie de coșmar cu trenul: Călătorii au suportat o temperatură de 40 de grade Celsius. Ce spune CFR

Mecanic de tren filmat când coboară manual bariera la trecerea de calea ferată. Imagini inedite din Teleorman (VIDEO)

Panică într-un tren care se întorcea de la mare. Locomotiva a luat foc în mers

Călătorie de coșmar spre mare. 20 de ore cu trenul de la Timișoara la Mangalia: „Este prima și ultima oară când mai vin cu CFR-ul”

Partenerii noștri