Live

Video O animație 3D arată cum i-a trecut glonțul pe lângă ureche lui Trump

Data publicării:
Reprezentare 3D. Cât de a aproape a trecut glonțul tras către Donald Trump. FOTO: Captură SkyNews

Tehnologia ne pune la dispoziție imagini uluitoare, care arată cât de aproape a fost fostul președinte american, Donald Trump, actual candidat în cursa pentru Casa Albă, de a-și pierde viața când a fost împușcat sâmbăta trecută în Pennsylvania. O reprezentare grafică 3D, generată pe computer de către Point Consciousness, arată cum glonțul a trecut la o distanță milimetrică de capul lui Trump, atingându-i doar urechea în momentul în care acesta s-a mișcat.

Animația 3D dezvăluie și traiectoria pe care ar fi urmat-o glonțul dacă Trump nu și-ar fi mișcat capul în ultimul moment. Această reprezentare grafică a devenit virală pe rețelele de socializare,  mulți oameni considerând supraviețuirea lui Trump ca fiind un miracol, conform Sky News.

Trump a declarat după atac: „Am realizat imediat că ceva nu este în regulă. Am auzit un șuierat, împușcături și am simțit imediat cum glonțul mi-a străpuns pielea. A început să curgă sânge, așa că mi-am dat seama atunci ce se întâmplă”.

În primul său interviu după tentativa de asasinat, Trump a afirmat: „Ar fi trebuit să fiu mort”.

Potrivit lui Trump, medicul de la spitalul local i-a spus că nu a văzut niciodată pe cineva care să supraviețuiască unei lovituri cu arma AR-15. „Fie din noroc, fie prin voia lui Dumnezeu, mulți oameni spun că este prin voia lui Dumnezeu că sunt încă aici”, a adăugat el.

FBI a identificat duminică dimineața trăgătorul ca fiind Thomas Matthew Crooks, un tânăr de 20 de ani din Bethel Park, Pennsylvania. Acesta a fost împușcat mortal de un lunetist al Secret Service.

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Președintele american crede că Secret Service are nevoie de mai mult ajutor. Agenția are peste 8.000 de angajați

Ce spun Kievul și Kremlinul despre cea de-a doua presupusă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Ce făcea Trump cu câteva secunde înainte ca împușcăturile să răsune din nou în jurul lui. Filmul evenimentelor

Un elev a atacat cu ciocanul trei colegi și o profesoară într-o școală din Rusia

Partenerii noștri