Live

Video Mașina unui înalt oficial militar rus a fost aruncată în aer la Moscova de un dispozitiv exploziv montat sub scaunul șoferului

Data actualizării: Data publicării:
Automobilul aruncat în aer de explozia unui dispozitiv montat sub scaunul șoferului. Foto: Nexta

O mașină Toyota Land Cruiser a explodat miercuri la ora locală 06:30, în apropierea unei clădiri rezidențiale din nordul Moscovei, când Andrei Torgașov, șeful adjunct al centrului de telecomunicații al Armatei ruse, participant la războiul din Ucraina, și soția sa tocmai intrau în autoturism, relatează presa rusă. Cauza exploziei a fost detonarea unui dispozitiv exploziv, a anunțat reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne Irina Volk, pe canalul său de Telegram.

”S-a stabilit că într-una dintre parcările din nordul capitalei un obiect neidentificat care era instalat într-un autoturism a fost detonat, și în consecință, două persoane au fost rănite”, a scris aceasta, potrivit agenției RIA Novosti.

Ambele persoane au fost rănite. Bărbatului de 49 de ani i-au fost smulse picioarele de suflul exploziei, iar soția sa a fost străpunsă de schije.

Presa relatează că explozia nu a fost urmată de un incendiu, iar persoanele din jur au putut să-i salveze pe cei doi până la sosirea echipajelor de urgență. Victimele au fost internate la spital. Alte cinci mașini din apropiere au fost avariate.

Reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei, Irina Volk , a precizat că explozia a fost provocată de detonarea unui dispozitiv amplasat sub scaunul șoferului. A fost deschisă o anchetă pentru investigarea cazului.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia pretinde că a distrus patru din cele 67 de obuziere autopropulsate Caesar livrate Ucrainei

Viktor Orban este „îngrozit” de „Planul victoriei” prezentat de Zelenski. Premierul Ungariei vrea ca UE să discute cu Rusia

Rusia atenționează Israelul că un atac asupra instalaţiilor nucleare iraniene „ar avea o evoluţie catastrofală”

Zelenski confirmă: Putin a cerut soldați de la dictatorul nord-coreean

Partenerii noștri