Live

Video Imagini de coșmar în India. Un tren expres de pasageri a intrat într-un marfar

Data publicării:
Mysuru-Darbhanga Bagmati Express trebuia să treacă pe linia principală, dar „s-a întâmplat ceva în neregulă”, conform oficialilor. Sursa foto: Profimedia Images

Imagini de coșmar în India, unde a avut loc un grav accident feroviar. Trenul expres Mysuru-Darbhanga Bagmati s-a ciocnit cu un tren de marfă. Oficialii spun că trenul de pasageri a raportat o „smucitură puternică” înainte de a intra pe cealaltă linie.

Accidentul a avut loc în districtul Tiruvallur din Tamil Nadu, informează presa din India. Un tren expres de pasageri, care circula cu 75 km pe oră, a intrat în coliziune cu un tren de mărfuri staționat pe altă linie. Directorul general al Căilor Ferate de Sud, a declarat pentru NDTV că accidentul s-a datorat unei „nepotriviri între semnal și rută”.

Mysuru-Darbhanga Bagmati Express trebuia să treacă pe linia principală, dar „s-a întâmplat ceva în neregulă”, a explicat oficialul Căilor Ferate. În schimb, trenul a fost deviat din greșeală către o porțiune închisă a șinei unde era staționat trenul de mărfuri.

Acesta a subliniat că este încă prea devreme pentru a determina cauza exactă, dar a remarcat că, deși semnalul a fost setat pentru linia principală, șina a trecut trenul în bucla închisă. „Trenul se îndrepta spre Gudur (în Andhra Pradesh) și se oprea la gara Kavaraippettai din Tiruvallur, unde un tren de mărfuri care urma să se îndrepte spre Gudur era pe linia de buclă”.

Acelui tren (expresului) i s-a acordat prioritate și trebuia să treacă prin linia principală”, a continuat acesta, „dar, în ciuda semnalului, trenul de pasageri a intrat în linia buclă și a lovit trenul de mărfuri din spate, ducând la accident.”

Oficialii au menționat că trenul de pasageri a raportat o „smucitură puternică” înainte de a intra pe linia buclă. Comisarul pentru Siguranța Feroviară va investiga pentru a stabili motivele exacte din spatele incidentului.

Coliziunea a provocat deraiarea a 12 vagoane, iar 19 persoane au fost rănite. Răniții primesc îngrijiri la spitalele de stat, în timp ce pasagerii rămași, peste 1.300 în total, au fost transportați cu autobuzul la Chennai și cazați într-un tren special pentru a-și continua călătoria.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Două femei, obligate să se dezbrace înainte de meci, pe stadion: ”Ce imbecilitate!” Imaginile au ajuns virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mario Iorgulescu scapă de acuzația de omor. Magistrații au schimbat încadrarea faptei, ceea ce îi garantează o pedeapsă mai mică

Tragedie evitată la limită, în Brașov: un șofer a evitat în ultima clipă să lovească un pieton care a căzut în fața mașinii

O femeie a fost lovită intenționat cu mașina de fostul iubit, într-un cartier din Constanța. Momentul a fost surprins de camere

Explozie la locomotiva unui tren care urma să transporte europarlamentari: „Oamenilor li s-a spus să-și lase bagajele și să plece”

Partenerii noștri