Live

Video Clipe de groază la bordul unui avion, după ce pilotul a anunțat că va ateriza de urgență pe apă

Data publicării:
Momente de panică la bordul unui avion care zbura din Jamaica spre Florida. Foto: Captură TikTok

Momente de panică la bordul unui avion care zbura din Jamaica spre Florida, duminică. Pasagerilor li s-a spus să se pregătească pentru o aterizare de urgență pe apă, după ce aeronava a fost întoarsă din drum din cauza unor probleme tehnice, relatează CNN și USA Today.

Avionul Airbus, care se îndrepta spre Fort Lauderdale, a inversat cursul și s-a întors în siguranță la Montego Bay, Jamaica, „din abundență de precauție în urma unei presupuse probleme mecanice”, a precizat compania aeriană Spirit într-un comunicat.

O pasageră a povestit prin ce momente de groază a trecut. Potrivit acesteia, la scurt timp de la decolare, pilotul a informat pasagerii că avionul se va întoarce pe aeroportul din Jamaica, de unde a plecat, pentru o verificare.

Oamenii au înțeles situaia și nimeni nu părea speriat în acel moment, a precizat femeia.

Însă, după câteva minute, pilotul a făcut un nou anunț: „Pregătiți-vă pentru o amerizare de urgență”.

„A fost înfricoșător, iar oamenii s-au speriat și au intrat în panică”, a povestit pasagera.

@mztinamarie33 #fyp #emergencywaterlanding #viral #contentcreator #howtogoviral #emergencylanding #spiritflights ♬ original sound - MzTinamarie

Femeia a descris oameni care plângeau, au început să se simtă rău și erau speriați.

„Îmi amintesc în mod special că însoțitorul de bord a venit și a spus: «Opriți-vă telefoanele și pregătiți-vă pentru aterizare de urgență pe apă». Puneți-vă vestele de salvare”, a mai povestit ea, pentru USA Today.

Compania aeriană a confirmat că pasagerilor li s-a spus să își pună vestele de salvare „din exces de precauție”, dar a subliniat că problema suspectată „nu a afectat siguranța zborului”.

În cele din urmă, avionul a aterizat în siguranță la Montego Bay, iar pasagerii au fost debarcați și urcați într-un alt avion pentru a ajunge la destinație.

„Siguranța este prioritatea noastră principală, iar aeronava va fi evaluată în detaliu de echipa noastră de întreținere. Ne cerem scuze oaspeților noștri pentru orice inconvenient”, a transmis compania aeriană.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alaska Air a returnat companiei Boeing avionul căruia i s-a desprins un panou în timpul zborului

Panică la bordul unui Boeing 737 Max. Avionul a coborât 7.600 de metri în 5 minute. 17 pasageri au fost răniți

Mai mulți bărbați de culoare au fost dați jos din avion pe motiv că miroseau urât. Cum răspunde compania aeriană

Trucul viral pe TikTok cu care un tânăr a încercat să urce în avion fără a plăti taxa de bagaje. A fost prins și luat de polițiști

Partenerii noștri