Live

Video Atac armat în Israel: o femeie a fost ucisă și alte zece persoane au fost rănite. IDF, în alertă de teama unor atentate

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Magen David Adom rețeaua X

Cel puțin o persoană a murit și cel puțin alte zece au fost rănite, duminică, 6 octombrie, într-un atac cu armă de foc care a avut loc în orașul Beer Şeva (Beersheva), aflat în sudul Israelului, iar autorul atacului a fost „neutralizat”, au anunţat poliţia israeliană şi serviciile de urgenţă, informează AFP preluată de Agepres.

ACTUALIZARE ora 17.30: O femeie și-a pierdut viața în atacul armat ce a avut loc în orașul din sudul Israelului. Alte zece persoane au fost rănite, au anunțat autoritățile israeliene, potrivit The Guardian.

„Echipele de salvare au declarat decesul unei femei de 25 de ani și au evacuat zece răniți la spitalul Soroka”, a anunțat serviciul Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roșii, într-un comunicat. Unii dintre răniți au fost împușcați, iar alții înjunghiați.

Știrea inițială: „Mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu armă de foc în staţia centrală de autobuze din Beer Şeva”, a anunţat poliţia într-un comunicat. „Teroristul a fost neutralizat, iar forţele de poliţie sunt la faţa locului”, adaugă comunicatul.

Armata israeliană, în alertă cu o zi înainte de marcarea unui an de la atacul Hamas

Armata israeliană a fost plasată duminică în stare de alertă de teama unor atentate, cu o zi înainte de marcarea unui an de la atacul fără precedent al Hamas pe teritoriul israelian, atac ce a declanşat războiul din Fâşia Gaza.

Şapte persoane au fost ucise marţi cu armă automată şi armă albă de către doi palestinieni în Cisiordania ocupată într-o staţie de tramvai din Tel Aviv, în centrul Israelului.

Acest atac de la Tel Aviv, revendicat de Hamas, a fost atacul cel mai sângeros comis de mişcarea islamistă palestiniană pe teritoriul israelian după 7 octombrie.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

La un an de la atacul Hamas din 7 octombrie, Netanyahu spune că Israelul duce un război pe șapte fronturi

Hezbollah a pierdut contactul cu omul care urma să preia conducerea grupării, după raidurile israeliene de vineri, care l-au vizat

21 de morți după ce Israelul a atacat o moschee din Gaza. Explicația IDF

FBI avertizează cu privire la posibile amenințări înaintea comemorării atacurilor Hamas din 7 octombrie

Partenerii noștri