Live

Donald Trump și-a pierdut avansul în două state-cheie, potrivit unui nou sondaj

Data publicării:
Răsturnare de situație în două state cheie. Foto: Profimedia

Cel mai recent sondaj realizat de Redfield & Wilton Strategies, între 12 și 15 august, arată că avansul pe care Trump îl avea în Pennsylvania și Georgia a dispărut, relatează Newsweek.

Într-un sondaj anterior realizat de Redfield & Wilton Strategies, între 22 și 24 iulie, Trump îl conducea pe Harris cu 4 puncte în Pennsylvania și cu 5 puncte în Georgia.

Cu toate acestea, două sondaje efectuate de atunci au arătat că avansul lui Trump s-a redus în ambele state, avansul său scăzând la 2 puncte în Pennsylvania și Georgia, într-un sondaj efectuat între 31 iulie și 3 august. Ultimul sondaj a arătat că cei doi candidați erau la egalitate cu 46% fiecare în Georgia, în timp ce Harris îl depășise pe Trump cu 2 puncte în Pennsylvania, cu 46% față de 44%.

De asemenea, Harris l-a depășit pe Trump în Wisconsin în cel mai recent sondaj, conducându-l cu 4 puncte, la 48%. Sondajul anterior arăta că cei doi erau la egalitate în acest stat, cu 43% fiecare.

Între timp, în New Mexico și Minnesota, Harris a rămas în frunte, conducându-și adversarul cu 6 și, respectiv, 7 puncte.

Citește și

Calea spre victorie pentru Trump și pentru Harris în cursa pentru Casa Albă: Care sunt cele șapte state ce vor decide alegerile (CNN)


Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trump dă vina pe Joe Biden și Kamala Harris după noua tentativă de asasinat

UE sau Putin: Cu cine va vota Georgia. Rusia amenință că va interveni militar dacă partidul prorus nu câștigă alegerile (analiză DW)

Liberalii discută dacă Iohannis să fie pe lista partidului la parlamentare. De ce sunt părerile împărțite în PNL - surse

Nicolae Ciucă e pe locul 6 într-un sondaj comandat de USR și pe locul 2 în sondajul liberalilor. Cine e pe primul loc

Partenerii noștri