Live

Doi comedianți ruși care au păcălit mai mulți politicieni din Occident au fost premiați la o ceremonie de la Kremlin

Data publicării:
Cei doi au fost recompensaţi cu un important premiu de stat în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Kremlin. FOTO: Profimedia Images

Doi autori de farse din Federaţia Rusă, care adeseori vizează şi compromit persoane de care statul rus este interesat, au fost recompensaţi cu un important premiu de stat în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Kremlin, a raportat joi agenţia de presă RIA, citată de Reuters.

RIA a publicat o fotografie cu cei doi farsori, Vladimir Kuzneţov şi Alexei Stoliarov, care folosesc pseudonimele „Vovan şi Lexus”, la o ceremonie de decernare de premii la Kremlin, unde purtau distincţii care par a fi Ordinul Prieteniei, în timp ce ţineau în mâini pahare cu şampanie.

Aceeaşi agenţie de presă rusă a precizat că ceremonia a avut loc miercuri.

Ordinul Prieteniei este atribuit unor cetăţeni ruşi şi străini pentru consolidarea păcii, prieteniei, cooperării şi înţelegerii dintre Rusia şi alte naţiuni, printre alte criterii.

Deocamdată, nu există o reacţie din partea celor doi farsori ruşi, care au publicat luna trecută imagini extrase dintr-un apel video pe care l-au efectuat cu ministrul britanic de Externe, David Cameron, pe care l-au păcălit făcându-l să creadă că stătea de vorbă cu un fost preşedinte al Ucrainei.

Duoul „Vovan şi Lexus” este celebru în Rusia după ce, de-a lungul anilor, a păcălit o serie de politicieni, inclusiv pe prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, şi, în 2022, pe ministrul britanic al Apărării din acea perioadă, Ben Wallace.

Editor : Bianca Chirilă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O jurnalistă a întrebat-o pe amanta lui Putin de ce nu are copii. Imediat au apărut polițiștii care au verificat-o și interogat-o

Americanii confiscă domenii web folosite de hackerii FSB

O ucraineancă a făcut 5 milioane de euro cu acte de invaliditate pentru cei care fugeau de mobilizare. De teamă, a aruncat bani pe geam

Zelenski a vizitat soldaţi care luptă în regiunea Kursk: „Trebuie să convingem întreaga lume că putem fi mai puternici decât inamicul”

Partenerii noștri