Live

Video Brigada 92 de asalt ucraineană a respins o ofensivă rusă în zona Harkov. 40 de vehicule de luptă în flăcări

Data actualizării: Data publicării:
Rușii continuă să atace pe frontul din Kharkiv. Foto: Profimedia

Soldații ucraineni din Brigadai 92-a de asalt au distrus acum câteva zile 40 de vehicule inamice, în timpul unui asalt al forțelor rusești desfășurat lângă orașul Pishceane din zona Harkov.

Acest lucru a fost raportat de Iuri Fedorenko, comandantul companiei Achilles UAV din cadrul Brigăzii 92 Mecanizate, relatează Defense Express.

„Pe 2 septembrie, inamicul a încercat un asalt mecanizat în direcția Kupiansk, lângă Pishceane. Aproximativ 50 de unități de vehicule blindate rusești cu trupe se deplasau spre Kolesnikivka și Kruhliakivka. Brigada 92 a distrus și avariat 40 de piese de echipament militar”, se arată în comentariu.

El notează că 14 unități de echipament militar au fost distruse. Printre acestea s-au numărat 5 vehicule de luptă pentru infanterie (IFV), 3 tancuri, 1 transportor blindat de personal (APC). În plus, 26 de unități de echipament militar au fost avariate. Printre acestea s-au numărat: 10 tancuri, 10 vehicule de luptă pentru infanterie (IFV) și 1 vehicul blindat de recuperare (ARV).

Ca de obicei, serviciul media al Armatei ucrainene a realizat un videolclip cu sceneșe fierbinți ale bătăliei. De menționat că eliminarea acestor unități ale armatei ruse nu a putut fi verificată indeopendent.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vladimir Putin a trimis lupi pe linia frontului din Ucraina. Ce plan are dictatorul de la Kremlin

Rușii au bombardat spitalul din Sumî. Clădirea a fost lovită și a doua oară când salvatorii evacuau răniții. Nouă morți

Moartea liderului Hezbollah unește cele două grupări aflate în război cu Israelul. Ce a declarat Hamas despre incident

Belarus va semna un acord pentru garanții de securitate cu Rusia: „Vecinii noştri îşi arată muşchii, dar nu fac un pas înainte”

Partenerii noștri