Live

Video Anchetă a poliţiştilor, după ce un bărbat din Năvodari a legat câinele de maşină şi circula cu el prin oraş

Data actualizării: Data publicării:

Poliţiştii din Constanţa au deschis o anchetă, după ce un bărbat de 57 de ani a legat câinele de maşină şi circula astfel pe o stradă din Năvodari. În imaginile apărute pe o reţea de socializare se observă cum câinele este legat în spatele maşinii şi este nevoit să alerge pentru a ţine ritmul cu autoturismul.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, luni, că poliţiştii au început cercetările după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un câine care este legat de o maşină care circulă pe o stradă din Năvodari.

”La data de 23 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari s-au sesizat din oficiu, cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public, referitoare la un câine legat de un vehicul, care circula pe drumurile publice. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei Oraşului Năvodari”, au anunţat poliţiştii.

În acest caz au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu – Compartimentul Protecţia Animalelor. Ei vor decide măsurile care se impun după ce câinele va fi examina va fi examinat de specialişti.

 

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bătaia din Pantelimon: trei agresori, căutați în continuare de polițiști. Au fost dați în urmărire și la frontieră

Ce au mâncat copiii din Mehedinți care au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Firma care a livrat mâncarea, amendată

Titan, condamnat de la început. Submersibilul ar fi pornit la drum cu chila deja fisurată. „În acest caz nu mai era nimic de făcut”

Dosar penal deschis în Suceava: o pădure a fost otrăvită pentru a putea fi tăiată. Cum au acționat făptașii

Partenerii noștri