Live

Video Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan după ce a provocat un accident rutier. Bărbatul a refuzat testarea antidrog

Data publicării:
Un polițist din Cluj s-a urcat beat la volan și a fost prins de colegii lui după ce a provocat un accident. Foto: gherlainfo.ro

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a fost prins după ce a provocat un accident rutier în comuna Iclod, județul Cluj. Polițistul a fost testat pozitiv la alcool, însă în momentul în care colegii lui l-au informat că va fi testat și cu aparatul DrugTest, acesta a refuzat testarea.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 05:00 dimineața, la data de 20 septembrie în comuna Iclod, județul Cluj. Polițistul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în șanț.

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 05.40, a fost înregistrat un accident rutier în localitatea Livada, comuna Iclod, cu implicarea unui polițist. Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul, de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în timp ce conducea autoturismul, pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în șanțul de pe marginea drumului”, conform IPJ Cluj.

La testarea polițistului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, în momentul în care echipajul de poliție l-a informat pe acesta că va fi testat cu aparatul DrugTest, bărbatul a refuzat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, unde a refuzat, din nou, recoltarea.

„În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările”, a transmis Patricia Socaciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a declarat că se delimitează ferm de orice comportamente ilegale, care aduc atingere Statutului polițistului și avem toleranță zero față de orice derapaj.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Titan, condamnat de la început. Submersibilul ar fi pornit la drum cu chila deja fisurată. „În acest caz nu mai era nimic de făcut”

VIDEO Val de probleme pe o centură abia deschisă. DRDP Timișoara: „A fost nevoie să montăm indicatoare noi”

Două convoaie militare implicate într-un accident pe DN 2B, în județul Brăila, la limita cu județul Galați

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Partenerii noștri