Live

Video Un avion cu peste 200 de pasageri la bord a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. Ce s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
Un avion al companiei Wizz Air a solicitat, duminică, 20 octombie, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni. Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Un avion al companiei Wizz Air a solicitat, duminică, 20 octombie, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni, din cauza unei posibile probleme tehnice, au declarat reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Aeronava a decolat din Danemarca și avea ca destinație Aeroportul Internațional Henri Coandă, însă cu 17 minute înainte de ora programată la care aeronava trebuia să aterizeze, echipajul de la bord a anunțat o posibilă problemă tehnică pentru care trebuie să aterizeze de urgență.

„La 12:43 a declarat urgenţă în zbor. Echipajul a solicitat aterizare de urgenţă din cauza unei posibile probleme tehnice. Imediat pe aeroport s-a format dispozitivul de urgenţă, care a aşteptat aterizarea aeronavei în vederea unei eventuale intervenţii. Din fericire, aeronava a aterizat în siguranţă la 12:46", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CNAB, Teo Postelnicu.

Trei minute mai târziu, aeronava cu cei 228 de pasageri la bord a reușit să aterizeze în siguranță.

Reprezentanții aeroportului au anunțat că traficul aerian s-a desfășurat în condiții normale, acesta nu a suferit modificări din cauza incidentului.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un pilot al unei companii din Turcia a murit în timpul zborului. Aeronava a aterizat de urgență

Aterizare de urgenţă în Turcia. Un avion cu 247 de persoane la bord a aterizat pe aeroportul din Erzurum după o alertă cu bombă

Zbor de coșmar pentru pasagerii unui avion al United Airlines cu 179 de oameni la bord. Aeronava a aterizat de urgență

Un avion Wizz Air care efectua o cursă Iaşi - Bologna s-a întors din zbor după ce a lovit o pasăre

Partenerii noștri