Live

Trei români dați în urmărire internațională au fost aduși în țară din Germania și Spania

Data publicării:
Poliția a adus în țară trei români dați în urmărire internațională, cu mandate de arestare preventivă sau cu executarea pedepsei cu închisoarea. Foto: Inquam Photos / Cornel Putan Alin

Trei bărbați români dați în urmărire internațională au fost aduși în țară joi, 24 octombrie, cu mandate de arestare preventivă sau de executare a unor pedepse cu închisoarea. Printre faptele comise de cei trei se numără și un caz de viol și trafic de droguri, informează Poliția Română într-un comunicat.

Polițiștii au adus în țară trei persoane cu cetățenie română, cu vârste cuprinse între 28 și 49 de ani. Unul dintre ei a fost escortat de autorități din Germania. El are 38 de ani și domiciliul în Brașov. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare prevenitivă de către Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti și a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea faptei de viol, potrivit sursei citate.

Tot din Germania a fost adus și un constănţean de 49 de ani, urmărit internaţional pentru tâlhărie. Pe numele său exista deja un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de patru ani, emis de Judecătoria Mangalia.

Totodată, un bărbat de 28 de ani a fost adus din Spania cu mandat de arestare preventivă emis de către Tribunalul Vaslui, urmărit internațional pentru trafic de droguri.

În prezent, persoanele în cauză au fost încarcerate, pentru executarea mandatelor.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bilanțul operațiunii „Jupiter”. 1.000 de percheziții au fost desfășurate în nicio săptămână

Olaf Scholz, despre invitarea Ucrainei să adere la NATO: „O ţară aflată în război nu poate absolut deloc să devină membră”

Caz șocant în Germania: Cadavrul unei românce a fost găsit zidit în peretele unui bar

Un polițist de 23 de ani a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din București. Ce spune Poliția Capitalei

Partenerii noștri