Live

Trei bărbaţi au fost reținuți în urma percheziţiilor la un clan de cămătari din Otopeni

Data publicării:
Foto: Politia Română

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 41 de ani, în urma probatoriului administrat într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, camătă şi şantaj.

"Persoanele în cauză urmează să fie prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, miercuri, cu propuneri privind luarea de măsuri preventive", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Otopeni efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă, şantaj şi lovire sau alte violenţe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Poliţiştii de la IPJ Ilfov, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, au efectuat, marţi dimineaţă, 37 de percheziţii domiciliare în 34 de locaţii din judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi în municipiul Bucureşti.

În cauză se efectuează cercetări faţă de zece persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, camătă şi şantaj.

De asemenea, alte 30 de persoane au fost audiate la sediul poliţiei în acest dosar.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Zeci de percheziții la un clan de cămătari, supravegheate din elicopter. Suspecții dădeau împrumuturi cu dobânzi uriașe

Primul laborator clandestin de fabricare a metamfetaminei din România, descoperit într-o casă din Maramureș. Imagini de la percheziții

Arme aduse ilegal în România: comandate online și livrate prin curier. Peste 300 de percheziții au loc în țară

VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Partenerii noștri