Live

Oamenii își petrec aproape o treime din viață dormind. 14 ani pierdem cu ochii în ecrane

Data publicării:
Potrivit datelor World of Statistics, în medie, ne petrecem 26 de ani dormind, aproape o treime din viață. FOTO: Profimedia Images

Datele statistice arată că mai bine de 25 de ani îi petrecem dormind și peste 14 cu ochii în ecrane, în fața televizorului sau pe internet. La polul opus, lăsăm lucrurile esențiale, în spate, cum sunt activitățile în familie sau sportul. 

Potrivit datelor World of Statistics, în medie, ne petrecem 26 de ani dormind, aproape o treime din viață. Dacă vorbim de timpul petrecut la muncă, dacă am aduna toate orele ar fi 12 ani în care ne facem meseria.

Extrem de mult timp e pierdut în fața televizorului, vorbim în medie, de aproape nouă ani, iar internetul ne ocupă trei ani din viață. Așadar, mai bine de șase ani petrecuți cu telefonul sau laptopul în față.

La polul opus, întâlnirile din lumea reală ne ocupă doar doi ani. Timpul personal nu e nici el prea mult. Exercițiile fizice ne ocupă doar puțin peste un an din viață, iar timpul petrecut în restaurante sau în pub-uri e tot de un an.

Nu în ultimul rând, starea de spirit e cea mai importantă, așa că dacă am aduna toate momentele în care râdem acestea ar însuma 240 zile.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

EXCLUSIV Început abrupt de emisiune: ”Florin ne-a cutremurat cu o veste”. Dezvăluirea făcută imediat, în direct

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Statistici șocante: un copil este violat în fiecare zi în România. Ce arată cele mai recente date

Lupte grele în Ucraina. Rusia tocmai a suferit cele mai multe pierderi zilnice de la începutul războiului

Temperatura optimă în casă. La câte grade recomandă medicul specialist să setezi centrala termică pentru un somn odihnitor

Cum ne afectează trecerea la ora de iarnă: dormim mai mult, dar nu mai bine. Sfaturile experților

Partenerii noștri