Live

CFR anunță întârzieri de până la două ore pentru mai multe trenuri de călători. Ce rute sunt afectate

Data publicării:
CFR Călători recomandă pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Trenurile aflate în circulaţie pe Magistralele 100 şi 101 vor acumula întârzieri semnificative din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară, ce se desfăşoară din luna august a anului trecut, precum şi a unor indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare, a transmis, joi, CFR Călători într-un comunicat de presă preluat de Agerpres.

Astfel, toate trenurile care circulă pe ruta Craiova - Roşiori - Bucureşti Nord şi retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 şi 120 minute, iar cele de pe ruta Craiova - Piteşti - Bucureşti Nord şi retur (M 101) acumulează întârzieri ce variază între 30 şi 60 minute.

Totodată, din cauza condiţiilor de circulaţie de pe sectorul de cale ferată Arad - Radna - Simeria (M 200), unde, periodic, apar indisponibilităţi la nivelul infrastructurii feroviare (lipsă tensiune, copaci aflaţi în gabaritul liniei, limitări de viteză etc), trenurile dinspre Oradea şi Arad ajung deja cu întârziere în staţia Craiova.

CFR Călători recomandă pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei, mai ales dacă din staţia Bucureşti Nord accesează alte trenuri la legătură pentru continuarea călătoriei spre destinaţiile dorite.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Haos pe calea ferată în Austria și Cehia, din cauza inundațiilor catastrofale provocate de Ciclonul Boris

Elevii mai au gratuitate la transportul cu trenul până pe 30 septembrie 2024, pe baza vizei școlare de anul trecut

100 de zboruri întârziate în 24 de ore pe un singur aeroport. Efectul de domino care provoacă haos în transportul aerian

O furtună a blocat traficul feroviar în nord-vestul țării. Întârzieri și de patru ore la trenurile spre litoral

Partenerii noștri