Live

Un român a fost prins cu două kilograme de cocaină în Italia. Polițiștii l-au arestat după o urmărire ca în filme

Data actualizării: Data publicării:
Un român a fost arestat în Montesilvano, Pescara, Italia după ce a fost prins cu 2 kilograme de cocaină la el. Presa italiană scrie că șoferul a fugit de Poliție, a intrat cu mașina într-un parapet și a continuat sa fugă pe jos. Sursa foto: Profimedia Images

Un român a fost arestat în Montesilvano, Pescara, Italia după ce a fost prins cu 2 kilograme de cocaină la el. Presa italiană scrie că șoferul a fugit de Poliție, a intrat cu mașina într-un parapet și a continuat sa fugă pe jos, potrivit pescaranews.net.

Șoferul a forțat un baraj al agenților

Potrivit unei publicații italiene, pescaranews.net, în timpul unui control rutier obișnuit, carabinierii i-au cerut șoferului să oprească, însă acesta și-a continuat drumul, forțând un baraj al agenților.

Urmărit de carabinieri, mașina s-a izbit de un parapet. Nici acest lucru nu l-a oprit pe șoferul care a continuat să fugă pe jos. În câteva zeci de metri însă bărbatul a fost blocat de agenție. Românul este rezident în Italia și a fost acuzat de deținere și trafic de droguri, potrivit aceleiași surse.

Românul căra 2 kilograme de cocaină în ghiozdan

Două kilograme de cocaină au fost găsite de carabinieri în rucsacul în rucsacul românului, precum și o sumă de bani care provenea probabil din trafic.

Șoferul a ajuns la închisoare

Publicația a mai scris că bărbatul a fost închis în penitenciarul din Pescara, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare.

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O jurnalistă încarcerată în Rusia pentru declarații împotriva războiului a intrat în greva foamei

Bărbat din Botoșani condamnat pentru proxenetism după ce a convins două tinere să se prostitueze

Gorghiu: Nu este de acceptat ideea de praguri când vine vorba de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive

Raport: Activiștii de mediu sunt vânați de autorități în democrațiile occidentale. ONG-urile cer să fie protejat dreptul la proteste

Partenerii noștri