Live

Proiectil periculos din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, găsit într-o localitate din Timiș. Au intervenit pirotehniștii

Data publicării:
Proiectil găsit într-o localitate din județul Timiș. Foto: ISU Timiș

Un proiectil exploziv de calibrul 105 mm, ce provine din al Doilea Război Mondial, a fost descoperit în localitatea Beregsău Mare din județul Timiș, relatează tion.ro.

Pompierii din județul Timiș au identificat și ridicat un proiectil exploziv ce provine din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Astăzi, pompierii pirotehnişti din cadrul ISU Timiş au fost solicitaţi pentru a ridica muniţie rămasă neexplodată. Solicitarea a venit din localitatea Beregsău Mare, unde pompierii au identificat un proiectil exploziv calibrul 105 mm'', a precizat ISU Timiş.

Elementul pirotehnic descoperit a fost ridicat, transportat și depozitat în siguranță. Acesta va fi distrus într-un poligon special amenajat.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Principalele stații de metrou din București vor avea câte un defibrilator. DSU: Aparatele pot fi utilizate „cu minimă pregătire”

Megafurtună peste România, alertă maximă. Panică în localitățile de lângă Dunăre, unde au fost inundații devastatoare și în trecut

Presa de specialitate după acordul semnat ieri: „România devine singurul producător de muniție din Europa pentru tancurile Abrams”

Scandal la Spitalul de Urgență Vaslui, după ce inspectorii ISU i-au scos pe bolnavi pe holuri în timpul unei acțiuni de „control”

Partenerii noștri