Live

Exclusiv Tudose nu exclude o alianță PSD-AUR. „Toate variantele sunt posibile”

Data actualizării: Data publicării:
Mihai Tudose. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu exclude varianta unei alianțe a social-democraților cu AUR, după alegerile parlamentare. „Toate variantele sunt posibile”, a spus el la Digi24.

„Nu decidem noi cu cine facem alianță, decid românii la vot”, a spus el la emisiunea Jurnalul de Seară, moderată de Cosmin Prelipceanu.

„Nu vine eu să spun: fac alianță cu Prelipceanu, indiferent ce votați voi. Hai să vedem ce zic românii”, a spus Tudose.

Întrebat dacă toate alianțele sunt posibile, el a răspuns: „Toate variantele sunt posibile. Și PNL cu AUR, și USR cu AUR. Toate sunt posibile, teoretic”.

Tudose, ales președinte al Consiliului Național PSD la congresul de sâmbătă, a spus că încă există coaliție între PNL și PSD, iar guvernul funcționează. Totuși, în opinia sa, o nouă coaliție cu PNL după alegeri va depinde de votul românilor.

Aceasta, în condițiile în care între cele două partide au existat numeroase atacuri în ultima vreme, în pregătirea campaniei pentru alegerile prezidențiale, la care cele două partide vor avea candidați diferiți.

„Vedem fiecare partid ce vot obține, câte mandate are Parlament, și aia e coaliția. Eu știu ce li se întâmplă partenerilor? Sau, Doamne, ferește!, poate nouă. Că degeaba vorbim de altă coaliție, dacă nu facem 50%”, a spus Tudose.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reacția Președinției după informațiile că Iohannis ar putea demisiona pentru a candida la Senat pe listele PNL

Mînzatu, comisar european: Portofoliul social include 20% din bugetul UE. Era timpul ca România să aibă o astfel de influență

Românii cu pensii sub 3.000 de lei ar putea cere gratuit adeverințele de venit pentru recalculare

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Partenerii noștri