Live

Mini-teren de golf și la reședința lui Iohannis de la Vila Lac 3, nu doar la Neptun (G4Media)

Data actualizării: Data publicării:
Foto: captură Google Earth

Președintele Klaus Iohannis are un mini-teren de golf cu trei găuri și la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, nu doar la reședința de vară de la Neptun, dezvăluie G4Media.ro, care citează surse oficiale și publică imagini surprinse din satelit.

Imagini surprinse din satelit de G4Media.ro arată cel puțin o gaură amenajată, însă sursele publicației au confirmat că este vorba, la fel ca la Neptun, de trei. 

Președintele Klaus Iohannis a locuit la începutul mandatului câteva luni la Vila Lac 2, până când fostul președinte, Traian Băsescu a eliberat Vila Lac 3. 

Dezvăluirile despre miniterenul de golf vin la săptămâni după cele legate de amenajările de la vila de protocol de la Neptun, unde a fost amenajat un miniteren similar. G4Media a scris că și acolo au fost amenajate trei găuri în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României. 

Pasiunea pentru golf a președintelui Iohannis este cunoscută. El a fost văzut în repetate rânduri la terenul de la Pianu de Jos, iar, în 2021, el a îndemnat românii să practice acest sport care „nu este deloc exclusivist și oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură”.

După dezvăluirile legate de amenajările de la Vila Neptun, premierul Ciolacu a spus, la Digi24, că nu are cunoștință despre vreo amenajare specială, însă nu crede că șeful RAPPS s-a gândit să facă un teren de golf, fără să i se ceară acest lucru. 

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Adrian Cozma (PNL), despre mini-terenul de golf de la Vila Lac 3: „Au făcut trei găuri cu burghiul de mână. Ce e așa de complicat?”

Imagini de la locul accidentului din Capitală de la Pasajul Lujerului. Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol

De ce s-a prăbușit asfaltul pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Soluția propusă de Nicușor Dan

Trei femei suspectate de delapidarea a 4 milioane de lei la Teatrul „Lucia Sturdza-Bulandra” din București au fost reținute

Partenerii noștri