Live

Video Marcel Ciolacu spune că nu-l va propune premier pe Kelemen Hunor, dacă va câștiga Președinția: Sunt convins că m-ar refuza

Data publicării:
Președintele PSD Marcel Ciolacu și președintele UDMR, Kelemen Hunor. Foto: Inquam/Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat marți seară, la Digi24, că nu i-ar propune liderului UDMR Kelemen Hunor să ocupe funcţia de premier într-un viitor guvern, pentru că este „convins” că acesta l-ar refuza. Ciolacu a exclus o alianţă guvernamentală cu AUR, dar a spus că vede ca pe o normalitate o alianţă PSD-PNL.

„Eu sunt ferm convins că domnul Kelemen Hunor m-ar refuza, chiar dacă i-aş propune să fie prim-ministru. E exclusă o astfel de variantă”, a declarat Marcel Ciolacu, care a precizat că pe Nicolae Ciucă însă l-ar nominaliza „fără nicio reținere” dacă ar câștiga alegerile prezidențiale. 

De asemenea, Marcel Ciolacu a mai fost întrebat dacă vede o coaliţie din care să facă parte UDMR şi a răspuns: „Acest lucru îl decid românii. Exclud orice variantă în care PSD va face o mahoritate cu AUR, o exclud categoric. Văd în continuare o variantă bună, ţinând cont de contextul actual, văd ca pe o normalitate să avem o coaliţie PSD-PNL”.

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre terenul de golf de la vila lui Iohannis: „Nu-mi vine să cred că directorului RAPPS i-a trecut prin cap să-l facă”

Marcel Ciolacu îi urează „tot binele” noului secretar general al NATO, Mark Rutte: „Aştept cu nerăbdare să lucrez cu el”

România Viitorului în viziunea lui Marcel Ciolacu: investițiile și reindustrializarea, în centrul Planului pentru o Economie Puternică

Ședință a Parlamentului pentru numirea membrilor consiliilor de administrație ale BNR, ASF și CNA. Pe cine vor PNL și PSD la BNR

Partenerii noștri