Live

Video Marcel Ciolacu, rugat să se descrie în engleză: Nu mă simt confortabil și nu o fac. Nu stăpânesc foarte bine această limbă

Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost rugat, miercuri, la Digi FM, să îşi facă o scurtă descriere şi să o prezinte în engleză şi a precizat că are o reţinere, deoarece nu stăpâneşte foarte bine această limbă. El a precizat că nu se simte confortabil şi nu va face acest lucru. 

„În primul rând cred că pot să le spun şi româneşte. Nu am nicio problemă. Am o reţinere şi este normală, pentru că nu stăpânesc foarte bine şi nu cred că ăsta este exerciţiu pe care vi-l doriţi. Am discuţii tete-a-tete, nu am o problemă de conversaţii. Îi şi anunţ de la început că nu ştiu foarte bine. Cred că preşedinta Comisiei Europene a zis stai liniştit, că vorbesc mai încet. Dar am reuşit în jumătate de oră să ne înţelegem foarte bine. A fost un tete-a-tete. Am avut negocierile în ceea ce priveşte viitorul comisar şi eu zic că au ieşit acele negocieri, ţinând cont de faptul că România are pentru prima oară un vicepreşedinte al Comisiei”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Digi FM.

El a refuzat să se descrie în limba engleză.

„Nu mă simt confortabil şi nu o fac”, a afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a mărturisit recent că a avut reţineri, de exemplu în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie.

„E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, a spus Ciolacu.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu îi dă replica lui Ciucă: „Politicieni disperați să-și facă loc în turul doi”

Ciolacu: „În acest moment, liderul opoziției este Nicuşor Dan”. Ce șanse îi dă lui Ciucă să intre în turul doi

Ciolacu, despre acuzațiile că-i va da voturi lui Simion, să intre în turul doi: „Eu o tâmpenie mai mare n-am auzit”

Averile candidaților pentru alegerile prezidențiale. Cine sunt cei mai bogați competitori care vânează un loc la Palatul Cotroceni

Partenerii noștri