Live

Florin Roman (PNL), după eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni: „O făcătură marca PSD”

Data actualizării: Data publicării:
Deputatul liberal Florin Roman. Foto: Inquam Photos / George Călin

Deputatul Florin Roman (PNL) a afirmat, sâmbătă seara, după ce CCR a respins candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, că decizia este „făcătură marca PSD”, care urmărește ca Marcel Ciolacu să ajungă într-un tur doi cu George Simion.

„Eliminarea Dianei Sosoaca din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorităţii PSD din CCR, este o făcătură marca PSD. Este ştiut faptul ca Marcel Ciolacu este cel mai avantajat de un tur 2 cu George Simion, după modelul din 2000, intre Iliescu şi Vadim. În varianta unui tur 2 cu Nicolae Ionel Ciucă, Ciolacu pierde în faţa electoratului de dreapta”, spune deputatul PNL într-o postare.

Florin Roman mai spune că PSD „a făcut tot posibilul” să scape de candidatura Dianei Șoșoacă.

„Nu mi-a fost niciodată simpatică, doamna Sosoaca, nici acum, dar aici e clar ca PSD a făcut tot posibilul pentru a scăpa de candidatura ei, pentru a-i face culoar lui Simion, blatistul de casă al PSD. De altfel, pe culoarele politicii, pesediştii vorbeau încă de săptămâna trecută despre eliminarea Dianei Șoșoacă, din cursa pentru Cotroceni”, mai scrie Florin Roman, în postarea sa de pe Facebook.

”În aceste condiţii, mobilizarea votanţilor de dreapta, în jurul celui mai puternic partid de dreapta, PNL, devine esenţială, în confruntarea din decembrie cu PSD”, precizează liberalul.

Curtea Constituţională a României a admis, sâmbătă, contestaţia depusă privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale. Decizia este definitivă, astfel că Diana Șoșoacă nu mai poate candida la alegerile prezidențiale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CCR a validat și candidaturile lui Geoană, Orban și Ciolacu. Contestațiile au fost respinse

Romașcanu, după ce Florin Roman a spus că decizia CCR e o „făcătură PSD”: „Rateuri de gândire”

George Simion, despre decizia CCR privind candidatura Dianei Șoșoacă: „Orice român are dreptul de a candida”

Elena Lasconi, după anularea candidaturii Dianei Șoșoacă: Pare un vis împlinit pentru Marcel Ciolacu

Partenerii noștri