Live

Ciucă despre sondajele în care Geoană e pe locul întâi: E foarte bine, nu toţi cei care au fost clasaţi primii au câştigat alegerile

Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Foto: Profimedia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică seara, referindu-se la alegerile prezidenţiale, că nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au şi câştigat acest scrutin.

Întrebat, la Digi24, cum comentează faptul că secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este cotat, până în prezent, în toate sondajele realizate, drept câştigător al viitoarelor alegeri prezidenţiale, liderul liberalilor a precizat: „Este foarte bine, pentru că nu toţi cei care au fost clasaţi primii în sondaje au câştigat alegerile. Nu cred să fi fost unul în top la sondaje şi să fi câştigat. Este o chestiune de dinamică”.

Liderul liberalilor a mai arătat că „este aproape clar pentru toată lumea că PNL va avea candidat” la alegerile prezidenţiale din acest an.

„În acest moment, aşa cum arată lucrurile în acest moment, vom avea fiecare candidat. Şi este normal să fie aşa”, a afirmat Ciucă. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Marele trădător al Ucrainei” a agresat-o pe fosta sa soție, de față cu copiii lor! Ce au făcut cele două fetițe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ludovic Orban, despre viitorul PNL: „Klaus Iohannis își dorește conducerea partidului, dar nu mai are șanse”. Ce spune despre Ciucă

Elena Lasconi: Aş putea să lucrez şi cu un premier de la PSD, dar nu mi place să mă gândesc la scenarii negre

După adidași, biblii și monede, Donald Trump lansează și o colecție de ceasuri în campania electorală. Cât costă ceasul Trump

Donald Trump anunță că se va întâlni cu președintele Volodimir Zelenski. „El înțelege că Harris nu va fi capabilă să rezolve războiul”

Partenerii noștri