Live

Video Becali candidează pe listele AUR și îl susține pe Simion la prezidențiale. În primăvară, patronul FCSB a refuzat să finanțeze AUR

Data actualizării: Data publicării:
George Simion și Gigi Becali au mers să ducă ajutoare la sinistrații din Galați. Sursă foto: captură video Facebook

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a anunțat că a intrat în partidul AUR, pe listele căruia va candida la alegerile parlamentare, și că îl va susține pe George Simion la prezidențiale.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților”, a declarat Gigi Becali duminică pentru publicația Fanatik.

De altfel, patronul FCSB a mers duminică împreună cu George Simion să ducă ajutoare la sinistrații din comuna Pechea, Galați, după inundațiile catastrofale care au afectat județul.

În primăvară, înainte de alegerile europarlamentare, George Simion și Mihail Neamțu au mers acasă la Gigi Becali să-i ceară bani cu împrumut - 500.000 de euro - pentru finanțarea campaniei electorale. 

Patronul FCSB i-a refuzat însă, explicând că legea nu-i permite și a spus că „suflă și-n iaurt” după ce a făcut închisoare.

„Să vedem dacă le dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai este timp acum. Iar acum aș fi împrumutat AUR-ul cu 500.000 (de euro – n.red.) și după ce luau ei... Să vedem... că acum nu se poate. Să vedem vreo formulă. Să-l împrumut pe el, dar să vedem dacă e legal. Am spus «eu suflu în iaurt», să vedem dacă e legal să-l împrumut pe Mihai Neamțu și el să-și finanțeze campania. Vedem, să găsim soluții, dar am făcut pușcărie degeaba. Eu suflu în iaurt la orice chestie, să văd dacă e lege”, a declarat atunci Gigi Becali.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce nu votează PSD „Legea Iohannis”. Ciolacu: „Nu e o prioritate nici pentru Guvern, nici pentru Partidul Social Democrat”

Ciucă, întrebat dacă e nevoie de modificarea legii pentru ca Iohannis să poată candida: „Nu am cunoştinţele necesare”

Are voie Iohannis în campanie electorală? Ce spun specialiștii în drept constituțional. Precedentul Ion Iliescu

PSD a convocat Biroul Permanent Naţional pentru a discuta legea care îi dă posibilitatea lui Iohannis să candideze la parlamentare

Partenerii noștri