Live

Video&Foto Momentul în care asfaltul s-a surpat în București, iar un copil și o mașină au fost „înghițiți”. Mama tocmai parcase mașina

Data actualizării: Data publicării:
Momentul în care strada din București s-a surpat, iar un copil și o mașină au fost „înghițiți” de pământ. Foto: Digi24

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care o stradă din Sectorul 6 s-a surpat, iar un copil în vârstă de 5 ani a căzut în groapă, alături de mașina pe care mama sa tocmai o parcase.

Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Miercuri, 9 octombrie, în jurul orei 7:35 o mașină a căzut într-o groapă formată în asfalt pe un teren privat din Sectorul 6. Incidentul a avut loc după ce, prin zonă, a trecut un utilaj de salubrizare. Copilul, în vârstă de 5 ani, a căzut în groapă, la fel și întreaga mașină.

Mama copilului a sărit imediat în groapă și, cu ajutorul persoanelor care se aflau în apropiere și care au fost martori la întreaga întâmplare, a reusit să îl salveze pe copil.

La fața locului s-au deplasat și echipajele medicale care i-au oferit atât mamei, cât și copilului îngrijiri medicale, fără să fie nevoie ca aceștia să fie transportați la spital.

Conform Digi24, este vorba despre o curte privată a unei societăți, iar acolo, în ultimii 2 ani, spun autoritățile din Sectorul 6, au avut loc mai multe lucrări la rețeaua de termoficare și cel mai probabil, din acest motiv, strada s-a surpat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O mașină s-a răsturnat pe o stradă din București. Circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost afectată. Șoferul a fost dus la spital

O mașină a căzut într-o groapă formată din senin în Sectorul 6 din București. Cum s-a produs incidentul

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Care sunt zonele vizate

Mamă și fiu din județul Argeș, cercetați pentru trafic de droguri. Autoritățile au ridicat 15 kg de canabis din locuințele suspecților

Partenerii noștri