Live

Motivul pentru care fiica milionarului din Arad ar fi decis să-și omoare tatăl. Laura Crișan, adusă la audieri în București

Data actualizării: Data publicării:
Laura Crișan, adusă la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din București, 23 octombrie 2024. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fiica milionarului ucis în atentatul cu bombă de la Arad din mai 2021 a fost adusă, miercuri seară, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că fiica afaceristului ar fi plănuit uciderea tatălui său după ce ar fi aflat că acesta urma să o dezmoştenească.

Potrivit surselor citate, fapta comisă ar fi avut la bază un interes financiar, în sensul că omul de afaceri ar fi dorit să o dezmoştenească pe fiică şi să îi lase afacerea fostului ginere.

Sursele menţionate au arătat că dispozitivul amplasat sub maşina bărbatului a fost declanşat de la distanţă.

Fiica milionarului ar urma să fie acuzată de omor calificat şi instigare la aceeaşi infracţiune, conform aceloraşi surse.

Parchetul General a efectuat miercuri dimineaţă şapte percheziţii la Arad în dosarul asasinării omului de afaceri, dintre care una şi la casa femeii. În acest caz mai sunt implicaţi trei complici.

Caz deslușit după trei ani

Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crişan a murit, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situate la câţiva kilometri de municipiul Arad.

Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un rus care trăia în Germania de 20 de ani a ucis doi militari ucraineni veniți pentru tratarea unor răni. El a fost trimis în judecată

Un naționalist rus este acuzat uciderea unor soldați ucraineni, veniți la tratement în Germania în urma rănilor căpătate în război

Afacerile milionarului din Arad, asasinat la comandă. Cum a ajuns Ioan Crișan să facă avere și ce profit declarat avea

Un bărbat din Târgu Neamț și-a omorât mama, iar apoi a mers la Poliție și a mărturisit cum s-a întâmplat totul

Partenerii noștri