Live

Iubitul „Doamnei cu coasa” de la spitalul Pantelimon a fost găsit leșinat într-o toaletă publică. Surse: și-a injectat anestezic

Data actualizării: Data publicării:

Iubitul doctoriței de la Spitalul Sf. Pantelimon supranumite „Doamna cu coasa” a fost gasit leșinat într-o toaletă publică din Brașov. Din primele informații, și-a injectat o perfuzie cu anestezic.

Bărbatul, medic anestezist la Spitalul Militar din București, era în stare foarte gravă atunci când a fost găsit și a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Brașov. El rămâne internat acolo, iar medicii încearcă să-i salveze viața.

Polițiștii investighează acum incidentul, pentru a afla ce s-a întâmplat. Nu sunt cunoscute motivele pentru care medicul și-a injectat anestezicul, nici de unde a făcut rost de acesta.

Anchetatorii încearcă să afle dacă substanța respectivă a fost furată din spital.

Un comunicat al IPJ Brașov arată că apelul la 112 a fost primit la ora 13.06, cu privire la faptul că „într-o toaletă publică, amplasată în Piața Sfântul Ioan din Brașov, se afla căzută o persoană în stare de inconștiență”.

„Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale”.

Potrivit surselor din poliție, bărbatul pare că și-a administrat o perfuzie cu o substanță de uz medical. El ar fi iubitul uneia dintre doctorițele inculpate în dosarul penal care vizează medicii de pe secția ATI de la spitalul Sf.Pantelimon.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 11 ani a murit după ce a fost lovit de un camion în Brașov. Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

Alina Gorghiu, despre scandalul de la Spitalul Sf. Pantelimon: „Ca în orice fel de profesie, mai sunt şi uscături”

Una dintre doctorițele de la Spitalul Pantelimon a intrat în concediu, a doua zi după eliberarea din arest preventiv

Doctoriţele arestate în dosarul deceselor de la Spitalul Pantelimon cer să fie eliberate din arest. Curtea de Apel decide azi

Partenerii noștri