Live

Video Invazie de ploșnițe într-o școală gimnazială din București. Părinții acuză că elevilor li s-a făcut rău în urma unei dezinsecții

Data publicării:
Suspiciune de invazie de ploșnițe într-o școală gimnazială din București. Foto: Profimedia

Este alertă într-o școală gimnazială din Capitală, unde mai multe clase de elevi ar fi fost trimise acasă din cauza unei invazii de ploșnițe. Părinții spun că școala a făcut o dezinsecție și a permis accesul copiilor imediat, mai mulți elevi acuzând stări de rău la scurt timp după ce au intrat în clase.

Este o stare de confuzie în rândul părinților care au făcut mai multe reclamații cu privire la o posibilă invazie de ploșnițe la o unitate școalară. Aceștia au aflat de pe grupurile de părinți faptul că unii copii au fost trimiși acasă din cauza ploșnițelor, însă conducerea nu a făcut niciun anunț oficial care să confirme acest lucru.

Unii dintre părinți susțin că școala a făcut și o dezinsecție și a permis imediat accesul copiilor în clase, iar elevilor li s-a făcut rău la scurt timp de la soluțiile folosite.

Unitatea școlară nu a transmis un punct de vedere până în acest moment, ceea ce a stârnit o stare de panică și confuzie în rândul părinților.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București face verificări în acest caz și a solicitat intervenția inspectorilor DSP, care s-au deplasat la această unitate școlară pentru a verifica dacă se confirmă această situație conform căreia există ploșnițe în școală.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Planșeul din Piața Unirii, în pericol de prăbușire. Primarul Sectorului 4: „E o problemă de viață și de moarte”. Ce spune Nicușor Dan

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Interzicerea telefoanelor le dă bătăi de cap directorilor de școli din România. „Hotelul Mobilelor” și alte soluții găsite în Europa

Stimulente financiare pentru elevii care au luat 10 la Evaluarea Națională sau la Bac

Partenerii noștri