Live

Un șofer a fost prins conducând cu 213 km/h pe un drum național din județul Sibiu. Ce sancțiuni a primit

Data publicării:
Foto: Facebook/IPJ Sibiu

Un timişorean s-a ales cu permisul suspendat şi o sancţiune de aproape 2.500 de lei, după ce a fost prins de poliţişti că mergea cu viteza de 213 kilometri pe oră pe drumul naţional DN1, în afara localităţii Cristian, adică peste dublul vitezei maxime permise, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„213km/h - este viteza cu care a fost depistat, de către poliţiştii formaţiunii rutiere din Sălişte, un şofer de 31 de ani din Timiş Aparatul radar l-a 'fotografiat' pe şofer pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h (pe DN1 km 323+250m, în afara localităţii Cristian, pe sensul de mers Sibiu-Sebeş). Sancţiunea: 2475 lei (viteza si lipsa documente) şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 zile, din momentul depistării in trafic", a precizat IPJ Sibiu pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook, informează Agerpres. 

Potrivit sursei citate, „timişoreanul a depăşit viteza înregistrată ieri, exact pe acelaşi sector de drum, de către un bărbat de 28 de ani, din Apoldu de Sus, care a fost surprins de pistolul radar circulând cu viteza de 193 km/h". Şi acest şofer a fost sancţionat cu o amendă de 1.485 de lei şi 120 de zile de suspendare, din momentul depistării în trafic. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vila în care a fost ucis afaceristul sibian Adrian Kreiner a fost scoasă la vânzare. Prețul cerut de agenția imobiliară

Ucraina anunță distrugerea unui radar rusesc Nebo-M extrem de scump, cu ajutorul rachetelor ATACMS. Rusia rămâne cu doar 10 sisteme

Doctorița din Sibiu acuzată că lua mită de la pacienți a fost arestată

Fosta directoare a Spitalului Județean Sibiu, reținută și acuzată că lua mită de la pacienți

Partenerii noștri