Live

Un nou-născut de doar oră, aflat în stare critică, a fost transferat de urgenţă de la Galați la Iaşi cu elicopterul SMURD

Data actualizării: Data publicării:
Elicopter SMURD. Foto: ISU

Un bebeluş în vârstă de doar o oră, care se afla în stare critică, a fost transferat de urgenţă de la Galaţi la Iaşi cu un elicopter SMURD, informează, duminică, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI (IGAv).

„Astăzi, 28 iulie a.c., elicopterul SMURD Galaţi a fost solicitat să intervină pentru transferul unui bebeluş aflat în stare critică, de la Galaţi la Iaşi. Micuţul a fost diagnosticat cu ischemie acută de membru superior, fiind necesar transferul acestuia, de urgenţă, la un spital din Iaşi”, precizează sursa citată într-o postare pe Facebook.

Echipajul elicopterului a preluat bebeluşul de la Galaţi şi l-a transferat, în mai puţin de o oră, la Iaşi, unde a fost predat în grija medicilor pentru continuarea investigaţiilor medicale şi administrarea tratamentului necesar.

Pe tot parcursul zborului, bebeluşul a fost monitorizat şi asistat de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Galaţi, menţionează IGAv. 

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Accident grav la intrarea în Capitală: Un mort și mai mulți răniți într-un carambol cu trei mașini

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Apele Române: În Vaslui a plouat cât pentru un an. Inundații ca cele din Galaţi au loc o dată la 100 de ani

Arafat: Încă 1.000 de pompieri vor ajuta la curățarea caselor inundate din Moldova. Sperăm în 48 de ore să eliminăm efectele imediate

Partenerii noștri