Live

Video Un comisar de poliție a fost prins în flagrant luând „taxă de protecție” de la patronul unui restaurant din Vâlcea

Data publicării:
Foto: captură video voceavalcii.ro

Un comisar de poliție din Vâlcea a fost prins în timp ce primea mită de la patronul unui restaurant. Agentul ar fi primit 2.000 de euro chiar de la patron, pentru a proteja afacerea. A fost ridicat, însă, de o echipă a Direcției Generale Anticorupție și dus la audieri.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Comisarul de poliție din cadrul Serviciului economic al IPJ Vâlcea a fost prins în flagrant sâmbătă în timp ce primea mită 2.000 de euro din partea patronului unui restaurant libanez din Horezu. Mita reprezenta taxa de protecție pe care patronul i-a dat-o. În acel moment au participat și oamenii legii într-o acțiune coordonată de DNA Pitești.

Polițistul a fost ridicat pentru audieri, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore iar aseară magistrații Tribunalului Argeș au decis să-l trimită în arest la domiciliu. Polițistul a mai primit și interdicția de a lua legătura cu martorii săi în acest dosar dar și cu denunțătorul, adică patronul restaurantului care i-a dat mita.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Postările polițiștilor pe rețelele sociale, unele vechi și de câțiva ani, subiect de scandal între sindicate și șefii Poliției Române

Doi polițiști din Mureş sunt acuzaţi că au bătut pe stradă un adolescent. Agenții susţin că tânărul a căzut

Orașul din Vâlcea care se sufocă din cauza munților de gunoaie, în timp ce primarul este în concediu

Doi oficiali ruşi din domeniul apărării au recunoscut că au luat mită pentru contracte de furnizare pentru armată

Partenerii noștri