Live

Un bărbat din Târgu Neamț și-a omorât mama, iar apoi a mers la Poliție și a mărturisit cum s-a întâmplat totul

Data publicării:
Un bărbat de 43 de ani din oraşul Târgu-Neamt și-a omorât mama și după două zile s-a autodenunțat la poliție. Foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat de 43 de ani din oraşul Târgu Neamț și-a omorât mama în bătaie, iar după două zile s-a prezentat la Poliţie şi a mărturisit totul. Cadavrul femeii a fost găsit în locuinţă, potrivit News.ro. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 

„La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 16:50, la sediul Poliţiei oraşului Târgu-Neamt s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 43 ani, din oraşul Târgu-Neamt care s-a autodenunţat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor.”, a transmis miercuri, 23 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Surse din anchetă spun că totul ar fi plecat de la un conflict spontan. Bărbatul a stat două zile cu trupul neînsuflețit al mamei sale în casă, după care a venit la sediul Poliţiei Târgu-Neamţ şi a mărturisit crima.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, mama bărbatului în cauză”, a adăugat IPJ Neamț.

Ulterior, corpul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, iar procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ urmează să propună instanţei de judecată arestarea preventivă pentru 30 zile.

 

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Crimă la Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost ucis de colegul de celulă

Fost sportiv olimpic din Canada, Ryan James Wedding, căutat de FBI pentru crimă și trafic de droguri. Recompensă de 50.000 de dolari

Cazul Menendez. Un serial tv ar putea schimba soarta a doi frați condamnați la închisoare pe viață pentru uciderea părinților

Fotoreporterul britanic Paul Lowe, înjunghiat mortal. Cine este acuzat de uciderea sa

Partenerii noștri