Live

Pericol de explozie în Arad, după ce o cisternă cu gaz lichefiat s-a răsturnat. Traficul a fost deviat

Data publicării:
Pompierii au creat o perdea de apă, pentru a dispera vaporii. Foto: Digi24

Este pericol de explozie pe un drum județean din Arad, după ce o cisternă încărcată cu gaz lichefiat s-a răsturnat, iar pe șosea sunt scurgeri de combustibil. De mai bine de 12 ore, pompierii supraveghează zona și au creat o perdea de apă, pentru a dispera vaporii. Traficul rutier este deviat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein, a spus la Digi24 că două autospeciale de stingere de capacitate mare au acționat pe tot parcursul nopții pentru a dispersa vaporii de gaz.

De asemenea, poliția a asigurat un perimetru de siguranță de , pentru a nu permite oamenilor să ajungă în zonă.

Klein a spus că în acest moment efectivele au fost suplimentate și trei autospeciale de stingere acționează pentru a asigura necesarul de apă.

Traficul rutier va rămâne deviat pe DJ 682 până la finalizarea intervenției pompierilor, care este încă în desfășurare, a mai spus Klein.

Camionul s-a răsturnat aseară, între localităţile Odvoş şi Conop din judeţul Arad. Şoferul a reuşit să se salveze și a refuzat transportul la spital.

La ora 21:00 a ajuns echipa din cadrul societăţii comerciale în a cărei gestiune se află autocisterna. În urma reevaluării efectuate de pompieri împreună cu reprezentanţii societăţii comerciale, s-a constatat că există o fisură la nivelul autocisternei care prezintă scurgeri de lichid.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi imagini cu dezastrul făcut de inundații. Deversare controlată la un baraj din Vaslui, după ce apa a atins cota de pericol

Ciclonul Boris în România. Localități din 8 județe sunt afectate de inundații

Accident rutier în Arad. Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite

Incendiu violent în sediul ANAF din Filiași. Aproape toate documentele din arhivă s-au făcut scrum. „Va fi mult de muncă”

Partenerii noștri