Live

O persoană care a vrut mituiască un polițist pentru a introduce un telefon într-un centru de arest preventiv, pusă sub control judiciar

Data actualizării: Data publicării:
O persoană care a vrut mituiască un polițist pentru a introduce un telefon într-un centru de arest preventiv, pusă sub control judiciar.

O persoană care a vrut să dea mită unui agent de poliţie de la Secţia 13 din Bucureşti pentru a introduce un telefon într-un centru de arest preventiv a fost plasată sub control judiciar.

”Un agent de poliţie din cadrul Secţiei 13 Poliţie – Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a sesizat la Direcţia Generală Anticorupţie – Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, sâmbătă, 17 iunie 2024, o faptă de dare de mită din partea unei persoane. Mai exact, acesta a semnalat faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, o persoană fără calitate specială a  încercat să îi ofere suma de 700 de lei cu titlu de mită pentru a facilita introducerea unui telefon în centru de arest preventiv”, a transmis, luni, Direcţia Generală Anticorupţie.

Sursa citată a precizat că apelul telefonic a fost direcţionat către echipa operativă alcătuită din ofiţeri de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov şi din cadrul Structurii Centrale, care sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul  Bucureşti, au organizat şi prins în flagrant persoana în cauză.

”Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar faţă de persoana cercetată a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Senatul i-a ridicat imunitatea parlamentară lui Eugen Pîrvulescu, acuzat că a intermediat o mită de 60.000 de euro

Managerul interimar și alți cinci angajați ai Spitalulul din Rădăuți au fost reținuți de DNA

Percheziții DNA în Suceava la medici acuzați că ar fi luat mită și pentru că ar fi favorizat anumite angajări

Doctoriţă de la Spitalul Filantropia Craiova, sub control judiciar pentru mită. Ar fi luat 800 de lei şi 100 de lire pentru o cezariană

Partenerii noștri