Live

MAE: Sunt în derulare proceduri de repatriere a patru români din China

Data actualizării: Data publicării:
Foto: GettyImages

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis vineri, la solicitarea Mediafax, că în prezent sunt în derulare proceduri pentru repatrierea a patru cetăţeni români din provincia chineză Hubei, în contextul epidemiei coronavirusului.

"Cu referire la solicitarea dumneavoastră, MAE precizează că în prezent sunt în derulare proceduri de repatriere pentru patru cetățeni români din provincia Hubei prin intermediul zborurilor speciale organizate de Franța și Germania", a comunicat Ministerul Afacerilor Externe.

"Ambasada României la Beijing este în permanentă legătură cu Delegația UE la Beijing și misiunile diplomatice ale altor State Membre UE în formatul reuniunilor de coordonare locală la nivel UE, precum și cu autoritățile centrale și locale ale R. P. Chineze, pentru gestionarea cu celeritate a tuturor situațiilor care reclamă acordarea de asistență consulară pentru cetățenii români aflați în R. P. Chineză în contextul epidemiei cauzată de coronavirus", precizează MAE.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

China către Statele Unite: Suntem „o oportunitate” şi „nu o ameninţare”

China se pregătește de o catastrofă. Super taifunul Yagi a ajuns pe coasta de sud, unde peste 400.000 de oameni au fost evacuați

„E o durere care nu va putea fi ștearsă”. Fanii chinezi, revoltați după înfrângerea umilitoare cu marea rivală Japonia, 0-7

Șeful NATO reiterează cererea transmisă Chinei de a nu mai sprijini războiul Rusiei din Ucraina

Partenerii noștri