Live

Video Cei trei frați dați în urmărire națională au apărut într-un clip video postat pe internet: „Oamenii ăștia ne-au tratat bine”

Data actualizării: Data publicării:
Cei trei frați din Hunedoara, dați în urmărire națională după ce bona i-a pierdut, au apărut într-un material video. SURSA: YouTube/ Natalia Bumbac

Cei trei frați din Sântandrei, un sat din Hunedoara, dați în urmărire națională după ce bona i-a pierdut, au apărut marți, 15 octombrie, într-un material video distribuit pe platforma YouTube. Sora cea mare a transmis că „oamenii” cu care se află în prezent „i-au tratat bine” și a avut un mesaj și pentru părinți. 

Concret, Marțian Raisa Antonia de 7, Marțian Antonio Adrian de 9 ani și Marțian Rania Adriana în vârstă de 11 ani, care sunt în continuare căutați de autorități, au apărut într-un clip video în care au declarat că se vor întoarce acasă, cu condiția să fie în grija tatălui milionar, un afacerist din Cluj, pe nume Adrian Marțian. Părinții minorilor se luptau pentru custodia lor.

În material apăreau toți trei, însă doar sora cea mare, în vârstă de 11 ani a vorbit:

„Roxana, (mama copiilor n.r.) degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ieie să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia au anunțat că ne duce la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine, noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță la tine. Noi vrem cu tati să fim toți trei”, potrivit clipului video citat.

La finalul videoclipului, toți trei au spus în același timp „Noi îl iubim pe tati” și au anunțat că oamenii la care sunt acum îl vor contacta pe tatăl lor pentru a merge la el.

Printr-un comunicat de presă transmis luni seara, pe 14 octombrie, poliția a menționat că apelul pentru a anunța dispariția copiilor a fost dat de tatăl lor:

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, se arată în comunicat.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei copii din Hunedoara au fost pierduți de bonă și au fost dați în urmărire națională. Apelul polițistilor

MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, a stat șapte zile în Salina Turda și a postat un videoclip de acolo care a devenit viral

Alertă copil dispărut: băiat de 14 ani din Deva, căutat după ce a plecat de la locuința mamei și nu mai răspunde la telefon

Utilizatorii de rețele sociale din UE vor putea contesta extrajudiciar litigii cu Facebook, TikTok sau YouTube

Partenerii noștri