Live

Video Bătaie în mijlocul străzii, la Buftea. Patru bărbați au fost duși la Poliție

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Bătaie în toată regula într-o localitate de lângă București, la Buftea. Altercația a avut loc între patru persoane care au vrut să își facă singure dreptate. Unul dintre bărbați ar fi fost urmărit în trafic și agresat de trei indivizi. 

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14:21, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în zona unui supermarket din localitatea Buftea, mai multe persoane se agresează fizic, reciproc, iar traficul rutier a fost blocat.

La faţa locului s-au deplasat de îndată polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Buftea, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă şi au depistat şi identificat patru persoane, care ar fi fost implicate în altercaţia respectivă”, arată Poliţia Ilfov. Cele patru persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Buftea pentru cercetări. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei patru bărbaţi depistaţi, însă nu s-a impus deplasarea la spital.

„Întrucât doi dintre bărbaţii depistaţi au condus două autovehicule, aceştia au fost testaţi cu aparatul alcooltest, pentru unul dintre ei rezultând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice”, arată autorităţile.

În cauză a fost deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Un tânăr fără permis și cu numere false la autoturism a încercat să scape de polițiști lovindu-le mașina

Explicațiile IPJ Sibiu după ce au apărut imaginile cu șoferul elvețian care gonea printre mașini. „Timpul a fost extrem de scurt”

Comportamentul agresiv în trafic va putea fi reclamat, de duminică, pe aplicaţia MAI

Incidente violente în Lisabona după moartea unui bărbat de culoare, ucis de poliţie

Partenerii noștri