Live

Amendă de 30.000 de lei pentru o femeie din Timișoara care a incendiat un cărucior de copil

Data publicării:
Femeie sancționată cu 30.000 de lei de polițiștii locali pentru că a incendiat un cărucior de copil într-un cartier din Timișoara. Foto: Poliția Locală Timișoara

O femeie a fost sancționată cu 30.000 de lei de polițiști, după ce a incendiat un cărucior de copil, într-un cartier din Timișoara.  Autoritățile menționează că este un real pericol ca focul să se extindă rapid la locuințele din zonă.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului patrulează periodic în anumite zone pentru prevenirea faptelor prin care se încalcă legislația referitoare la păstrarea curățeniei, depozitarea de deșeuri și chiar arderea acestora, aspecte reclamate de zeci de cetățeni.

„În cadrul unei astfel de patrulări preventive, desfășurată în cursul zilei de ieri, a fost depistată o persoană care a dat foc unui cărucior de copil pe un teren viran de pe Strada Zefirului. Femeia a fost sancționată conform OUG 92/2021 cu amenda de 30.000 de lei”. au transmis reprezentanții Direcției Generale a Poliției Locale din Timișoara.

Acesta nu este primul caz de incendiere de resturi în zona respectivă. Poliția Locală Timișoara avertizează că, pe lângă disconfortul produs de fumul degajat, există și un real pericol ca focul să se extindă rapid la locuințele oamenilor din zonă, motiv pentru care, deși sancțiunile aplicate sunt mari în astfel de cazuri, nu se face rabat de la a lua măsurile cele mai drastice.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Surpriză! ”Marele trădător al Ucrainei” vrea să plece din Rusia și și-a stabilit destinația: ”Ar fi o rușine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gestul necugetat al unui tânăr din Timișoara: a sărit pe geam în încercarea de a scăpa de polițiști

Mărturia bărbatului din Codlea căruia i s-a incendiat mașina: „E vorba de o răzbunare din trecut”

Trei mașini și fațada unui bloc, distruse într-un incendiu provocat intenționat, în Codlea. Ce au surprins camerele de supraveghere

„Am ieșit la fumat”. Un român, suspectat că a incendiat 33 de mașini și de scutere în Italia

Partenerii noștri