Live

Video Accidentul în care a murit afaceristul român din Baia Mare, implicat în campania lui Trump, a fost surprins de camere

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Profimedia

Accidentul în care a murit afaceristul român Denis Repka, cunoscut pentru implicarea sa în campania lui Donald Trump, a fost surprins de camere. În înregistrare se vede o coloană de motociclete pe șosea, iar la un moment dat, într-o curbă, cea pe care era afaceristul român se răstoarnă.

Bianca Timșa, jurnalistă Digi24: „Afaceristul de 56 de ani din Baia Mare se afla într-o plimbare cu motocicleta alături de mai mulți prieteni. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar pierdut controlul ghidonului și ar fi fost proiectat în parapetul de pe marginea drumului.”

Accidentul a avut loc pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești și a fost filmat de o cameră montată pe o altă motocicletă.

La sosirea echipajelor medicale, acesta se afla în stop cardio-respirator. Un elicopter SMURD a fost, de asemenea, mobilizat pentru a oferi asistență suplimentară. În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, omul de afaceri a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea echipajelor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Denis Repka trăia de mai mulți ani în Statele Unite, avea mai multe firme în Baia Mare, și s-a întors recent aici pentru concediu. El făcea parte din staff-ul de campanie al lui Donald Trump. 

 

 

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Reacția lui Mihai Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! Ionescu: ”E posibil un seism de peste 7”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit în Egipt. Cel puţin doi oameni au murit şi alți 29 au fost răniţi

Un polițist pe motocicletă a lovit în plin o femeie pe o trecere de pietoni din Capitală. Imagini șocante cu momentul impactului

Un șofer a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de parapetul metalic, pe Autostrada A3

Șase copii din Prahova au furat o mașină și au condus-o pe rând, provocând un accident

Partenerii noștri