Live

Accident grav pe DN1, la Nistoreşti: Un bărbat a murit în elicopterul SMURD, în timp ce era transportat către un spital din București

Data actualizării: Data publicării:
Un accident grav a avut loc marți dimineață pe DN1, la Nistoreşti Foto: ISU Prahova

ACTUALIZARE Un bărbat a murit în elicopterul SMURD, în timp ce medicii îl duceau către un spital din București. Accidentul a avut loc în momentul în care o mașină a intrat pe contrasens. O altă persoană a fost rănită, dar starea ei nu este gravă.

În continuare, șoferii înaintează foarte greu în apropierea localității Breaza. Sunt cozi kilometrice, iar polițiștii estimează că șoseaua o să mai fie aglomerată câteva ore.

Știre inițială: Un accident grav a avut loc marți dimineață pe DN1, la Nistoreşti, cu două persoane rănite. Cea mai circulată șosea din România este blocată, iar elicopterul SMURD a fost trimis de urgență în zonă.

"Din primele cercetări la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 77 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 77 de ani şi a unei femei de 44 de ani", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit ISU, bărbatul de 77 de ani, descarcerat, este în stop cardio-respirator, iar femeia este transportată la CPU Câmpina.

Şoferul de 49 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza leziunilor suferite, celălalt conducător auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să îi fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul rutier este dirijat de către poliţiştii rutieri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Prețuri exorbitante și telefoane interzise. Suedezii au publicat imagini din "camera secretă" în care a petrecut Mbappe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat din Craiova și-a abandonat mașina într-o intersecție după ce a provocat un accident rutier

Tragedie în Constanța: două tinere au murit, după ce un șofer s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

Accident mortal în București: Un bărbat din Nepal a murit după ce a traversat neregulamentar

Accident în Pasajul Unirii din București provocat de un șofer băut. Care au fost urmările

Partenerii noștri